Irina Shayk shkëlqen në Verona

View Gallery
5 Photos
Irina Shayk shkëlqen në Verona
1-1

Irina Shayk shkëlqen në Verona
2

Irina Shayk shkëlqen në Verona
3

Irina Shayk shkëlqen në Verona
4

Irina Shayk shkëlqen në Verona
5

Shkëlqen dhe njëherë në sy të mediave rusja Irina Shayk. Në mbrëmjen në Verona, bukuroshja ruse la nën hije të gjithë koleget e saj duke dëshmuar dhe një herë se është një prej femrave më të bukura në botë.
30-vjeçarja kishte veshur një fustan të zi, i cili ishte i tejdukshëm, mirëpo pjesa e brendshme ia pengonte ekspozimin e tepruar.
Modele, si Anja Rubik, Barbara Palvin e Joan Smalls, e shoqëronin Irinan, mirëpo prezenca e tyre nuk binte në sy.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤