Ingrid Gjoni, një mama në formë të shkëlqyer

View Gallery
3 Photos
Ingrid Gjoni, një mama në formë të shkëlqyer
ingrid1

Ingrid Gjoni, një mama në formë të shkëlqyer
256628_21477503164

Ingrid Gjoni, një mama në formë të shkëlqyer
2566291477503162

Ingrid Gjoni duket se është në një formë të shkëlqyer, pavarësisht se vitet ikin dhe për të dhe prej disa kohësh është bërë nënë.

Këngëtarja ka postuar një foto në Instagram ku shihet me bikini.

Format e saj janë vërtet për t’u lavdëruar!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤