Ide se si ta organizoni makijazhin

Për një grua, është shumë e vështirë të mendohet jeta pa grim.

Por, një problem me makijazhin është edhe fakti se si të ruhet në mënyrë praktike dhe të organizuar.

Më poshtë ju sjellim disa ide se si të kujdeseni për koleksionin tuaj të makijazhit në formë shumë kreative.

Tashmë makijazhin tuaj do të mund ta ruani ashtu që edhe të duket bukur.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤