Ide romantike për foto me vello nusesh

E veshur me një vello është diçka që shumë nuse kanë ëndërruar që kur ishin vajzat e vogla. Në ditën tuaj të veçantë, asgjë nuk ngjall romancë dhe mister pa një vello, dhe nëse ju doni të kapni këtë moment princeshe, më poshte do tju paraqesim disa ide.

Të Fotografosh vellon në mënyra krijuese ka qenë gjithmonë popullore.

veil01-flowingveil06-skyveil04-closeupveil05-kid

Schafer_Beens_BTWPhotography_BTW1468_0

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤