Ide mahnitëse, të ndërtosh stadium me kashtë

View Gallery
5 Photos
Ide mahnitëse, të ndërtosh stadium me kashtë
stadium me kashtë 1

Ide mahnitëse, të ndërtosh stadium me kashtë
stadium me kashtë 2

Ide mahnitëse, të ndërtosh stadium me kashtë
stadium me kashtë 3

Ide mahnitëse, të ndërtosh stadium me kashtë
stadium me kashtë 4

Ide mahnitëse, të ndërtosh stadium me kashtë
stadium me kashtë 5

Rusi, Roman Ponomaryov ka ndërtuar një kopje të stadiumit rreth 640 milionë eurosh të St. Petersburgut të Rusisë, por me kashtë. Rusët janë të interesuar për të pasur më pak shpenzime gjatë përgatitjeve për Kupën e Botës 2018, dhe një fermer në formë ironie ndaj përgatitjeve të ngadalta mund të ketë vetëm një përgjigje, kashtën.

Stadiumi i St. Petersburgut pritet të mirëpresë shtatë ndeshje gjatë Kupës së Botës, përfshirë edhe një gjysmëfinale.

Arena e këtij stadiumi thuhet se është bërë nga rreth 4500 dengje kashte, në “ulëset” e të cilit mund të gjejnë vend rreth 300 spektatorë. Aty tashmë është organizuar edhe turneu i parë, fillimisht për vendasit, gjatë fundjavës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤