I njëjti fustan, i veshur ndryshe nga 10 gra…

“Unë nuk dua një stil.

Një ditë dua të jem Kim Kardashian, një ditë J.Lo dhe ditën tjetër Beyonce, e mbase një ditë Janis Joplin.”

grid-cell-12258-1458597518-9

grid-cell-13471-1459284720-4

grid-cell-15490-1458597319-10

grid-cell-10414-1458597567-14

grid-cell-4582-1458597271-9

grid-cell-21131-1458597143-9

grid-cell-18495-1459187485-10

grid-cell-31619-1459187730-10

grid-cell-28928-1459187665-9

grid-cell-31602-1459187856-13

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤