I kërkojnë falje për “fyerje raciste”

Një anëtare e familjes mbretërore britanike kërkoi falje pasi kishte pasur bizhuteri fyese në drekën e Krishtlindjeve në Pallatin Buckingham në prani të Meghan Markle.

Në fakt, ajo zbukuroi stilin e saj me një karficë që përshkruan bustin miniaturë të grave afrikane të zbukuruara me ari dhe bizhuteritë shumëngjyrëshe.

Publiku mendon se kjo është një fyerje direkte ndaj aktores amerikane me origjinë afrikano-amerikane.

“Princesha Michelle kërkon ndjesë dhe është shumë e shqetësuar, sepse ky akt ka shkaktuar fyerje publike”, thotë ekipi, duke shtuar se karficën e zbukurimit e kishte bartur edhe shumë herë të tjera.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤