Hotel luksoz mbi katër rrota…

View Gallery
4 Photos
Hotel luksoz mbi katër rrota…
makina-2

Hotel luksoz mbi katër rrota…
makina-3

Hotel luksoz mbi katër rrota…
makina-4

Hotel luksoz mbi katër rrota…
makina-5

Me ngrohje nën dysheme, dush të rrjedhshëm dhe një krevat dopio të bollshëm, kjo shtëpi me rrota arrin majat e luksit.

Morelo Empier Liner, makina e gjatë 10 metra, gjithashtu ka një kuzhinë të pajisur mirë.

Tavani i dhomës së gjumit është i tejdukshëm me qëllim që mund t’i gëzohesh netëve duke parë yjet ndërsa bëhesh gati të flesh.

Kjo tip rulete ka një motor 7.7 , dy herë sa e një Lamborxhini Aventador. Morelo Empire do të zbulohet në ekzpozitën e Motorhome & Caravan që do të zhvillohet në Birmingem këtë javë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤