“Home” nominohet për Akademinë Ervopiane të Filmit

View Gallery
2 Photos
“Home” nominohet për Akademinë Ervopiane të Filmit
home-daniel-mulloy1480936415

“Home” nominohet për Akademinë Ervopiane të Filmit
dokufest-press-conference1480936412

Filmi i shkurtër ‘Home’ do të bëhet produksioni i parë nga Kosova që nominohet për Akademinë Evropiane të Filmit.

Filma të tjerë nga Kosova kanë qenë të selektuar më parë në listën e gjatë të Akademisë Evropiane, mirëpo ‘Home’ është produksioni i parë i cili ka arritur të nominohet në kategorinë e filmit evropian të shkurtër (Home është bashkë-produksion mes Kosovës dhe Britanisë së Madhe).

‘Home’ do të bëhet nominimi i dytë në një kategori të kësaj akademie, pas Arta Dobroshit e cila ishte e nominuar për aktoren më të mirë në vitin e 2008 të EFA.

Ceremonia e edicionit të 29-të të EFA do të mbahet më 10 dhjetor në Ëroclaë të Polonisë, ndërsa të pranishëm do të jenë Producentja Ekzekutive e ‘Home’ Arta Dobroshi, Producenti i ‘Home’ Afolabi Kuti dhe regjisori dhe skenaristi i ‘Home’ Daniel Mulloy.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤