Hillary Clinton: Po, pranoj të kandidoj për Presidente e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Filadelfia – Hillary Clinton del në podiumin e Konventës Kombëtare të Demokratëve dhe deklaron se pranon të kandidojë për Presidente e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

a894235a6bf8b3c0924283c6489b27a9

Në fjalën e saj përshëndetëse, pas falenderimeve dhe deklarimeve për shanset e mëdha për fitore të demokratëve, nuk la pa përmendur dhe kandidatin republikan Donald Trump. Ajo theksoi se “Amerika është e mrekullueshme sepse Amerika është e mirë”. “Ja edhe e vërteta e hidhur, nuk ka tjetër Donald Trump”. Ajo theksoi se ne, demokratët, do të fitojmë, edhe pse në kampin republikan kandidon Donald Trump, të cilit, sipas saj, nuk mund t’i besohen fatet e Amerikës.

8e2ddf0a21e843ed9bf855af026065c4

Hillary Clinton u mbështet fort edhe nga bashkëshorti i saj dhe President i USA Bill Clinton, i cili në fjalën e tij para Konventës, e quajti mikeshën më të shtrenjtë të jetës së tij, si edhe e bija Chelsea Clinton.

bill-clinton-a-1024

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤