Hidh pak kripë në shampo dhe do të zgjidhësh një nga problemet më të mëdha…

Kripa është shumë e rëndësishme për jetën e njerëzve në përgjithësi.

Ajo është e konsumuar çdo ditë nëpër të gjithë botën.

Por jo të gjithë tentojnë të kuptojnë më shumë për përfitimet e saj. Nëse keni flokë të yndyrshme, kripa është shumë e nevojshme që ta përdorni, duke e përzier me shampo.

Kripa ndikon gjithashtu edhe në rritjen e flokëve.

Shikoni videon më poshtë për të mësuar më shumë në lidhje me përfitimet e kripës.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤