Helikopteri i përdorur në Kosovë shndërrohet në shtëpi banimi

Një helikopter britanik që është përdorur nga ushtria britanike pas luftës në Kosovë është shndërruar në një shtëpi luksoze.

Helikopter 1

Picture 1 of 3

Një familje në Lanchashire ka blerë helikopterin dhe e ka shndërruar atë në një shtëpi për katër persona, e cila tashmë është lëshuar me qera.

Helikopteri Westland Lynx XZ676 i vitit 1982 shërben për akomodim një ditësh, transmeton Koha.net.

Ky helikopter është përdorur nga ushtria britanike në Luftën e Gjirit dhe në Kosovë.

Helikopteri përmban një lavaman, një minifrigorifer, një mikrovalë, drita dhe televizor LED.

Një natë në këtë helikopter kushton 120 euro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤