Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin

View Gallery
11 Photos
Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad1

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad2

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad3

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad4

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad5

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad6

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad7

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad8

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad9

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad10

Harrojeni ‘Air Force One’: Hyni brenda avionit të Vladimir Putin
vlad11

Një adoleshent rus pati mundësinë që të shijonte një tur privat në avionin e presidentit Vladimir Putin.

Avioni Ilyushin ka kushtuar 500 milionë dollarë dhe është ekuivalenti i ‘Air Force One’.

Arslan Kaikulov, 15 vjeç, pati shansin që të shohë këtë avion si një nder pasi vuan nga një sëmundje e rrallë.

Ai është i vetmi person në Rusi që vuan nga kjo sëmundje, e cila bën që t’i rriten tumore të shumta në trup.

Avioni luksoz ka një dhomë takimesh, një dhomë të plotë gjumi, palestër dhe një bar.

Avioni ka edhe pjesë sekrete, të cilat nuk i janë ekspozuar adoleshentit.

Avioni është një luks i vërtetë, me tualet të artë dhe me krevat mbretëror.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤