Hapësira frymëzuese në natyrë

Moti është duke u përmirësuar dhe ne të gjithë duam që të qëndrojmë jashtë dhe të gëzojmë në ajër të freskët.

Këtu do ju tregojmë se si blogerët kanë zbukuruar hapësirat e tyre në natyrë për të shijuar jashtë gjatë thatësisë së verës.

Shijojeni shpresojmë që të frymëzoheni pak për të bërë zonat tuaja në natyrë zbavitëse, pavarësisht madhësisë dhe hapësirës.

SONY DSC

balancing-home

cedar-hill-farmhouse

design-dining-diapers

dixie-delights

duke-manor-farm

eclectically-vintage

flourish-and-knot

frugal-elegance

happier-homemaker

heathered-nest

house-of-hawthornes

how-to-nest-for-less

IMG_4418-768x1007

jen-woodhouse

kenarry

lovely-etc

love-of-home

monica-wants-it

my-life-from-home (1)

organizing-made-fun

our-southern-home

pretty-handy-girl

rain-on-a-tin-roof

randi-garrett-designs009

refresh-restyle-patio

savvy-southern-style

screened-porch-023_20150515

Suburban-Bitches_Party-Deck-WEB-1

table-and-hearth

this-is-our-bliss

uncommon-slice

unskinny-boppy

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤