Gucci risjell në modë sandalet e fëmijërisë të viteve 80-të me një çmim marramendës

View Gallery
4 Photos
Gucci risjell në modë sandalet e fëmijërisë të viteve 80-të me një çmim marramendës
Gucci 4

Gucci risjell në modë sandalet e fëmijërisë të viteve 80-të me një çmim marramendës
Gucci 3

Gucci risjell në modë sandalet e fëmijërisë të viteve 80-të me një çmim marramendës
Gucci 2

Gucci risjell në modë sandalet e fëmijërisë të viteve 80-të me një çmim marramendës
Gucci 1

Shtëpitë e mëdha të modës rikthejnë herë pas here modën e viteve të kaluara.

Të njëjtën gjë ka bërë Gucci dhe firmat e tjera me sandalet e dikurshme, të cilat po i shikojmë gjithmonë e më shumë të veshura nga blogeret.

A ju kujtohen sandalet plastike të fëmijërisë, që shumë prej nesh i kanë pasur të pandara në përditshmëri?

Dikur i blenim me nje çmim modest, por tani jo më.

Gucci i ka risjellë në modë këto sandale, të cilat mund t`i bëni tuajat për një vlerë prej 500 dollarësh.

E pabesueshme, apo jo? Epo janë Gucci!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤