Gratë parapëlqejnë më shumë nga dukja burrat muskuloz

Gratë tërhiqen seksualisht më shumë nga burrat muskuloz – forca trupore e tyre.

Hulumtuesit nga Griffith University kanë zbuluar që faktorët që më së shumit ndikojnë te gratë dhe tërhiqen nga burrat është forca fizike e lartë.

Pasi studiuan 150 gra, ata nxorën si përfundim ato mund të parashihnin se sa atraktiv është një burrë, duke u bazuar në vetëm tre gjëra: Sa i fort fizikisht duket, sa është i gjatë dhe sa është i hollë, shkruan Independent.

Në studimin australian, ka pasur gra që kanë pëlqyer fytyrat feministe duke vlerësuar fotografitë e burrave, por gati të gjitha kanë parapëlqyer më shumë ata që perceptoheshin të duket fizikisht më të fortë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤