Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel

View Gallery
8 Photos
Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
angela-merkel

Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
merkel

Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
Angela_Merkel

Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
merkel-1

Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
merkel

Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
angela-merkel

Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
Merkel

Gjermanët e shqetësuar: ‘Zhduket’ kancelarja Merkel
Merkel

Shumëkush do donte të mësonte se ku është lideri i vendit të tij thuajse në çdo moment.

Por ndodh që edhe ata zhduken për një kohë.

Kështu ka ndodhur edhe me kancelaren gjermane.

Prej një jave, 64-vjeçarja nuk është parë në publik dhe kjo ka shkaktuar shqetësim.

Ajo madje nuk ka udhëtuar për në Tirolin e jugut, ku shkon gjithmonë me të shoqin.

Ai ka udhëtuar vetëm. Ndërkohë deri më 20 gusht nuk ka asnjë takim në kalendarin e kancelares.

Një krizë martesore? Ndonjë problem shëndetësor? Mision sekret?

Një ditë më parë, Merkel thuhet se është parë në Mynih teksa ndiqte një opera.

Një zëdhënës i qeverisë u tha mediave se nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Ajo është gjithmonë në kontakt të ngushtë me drejtuesit e tjerë të qeverisë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤