Gjërat për të cilat ka nevojë dhoma juaj e gjumit..

landscape-1454453245-gettyimages-483599399

Dhoma juaj e gjumit është shenjtërorja juaj personale.

Prandaj edhe duhet të jetë sa më e përsosur. E pajisur thjeshtë, bukur, me gjërat më të domosdoshme.

Por si dhe cilat janë ato?

Po ju propozojmë disa opsione.

1.Një qilim i rehatshëm

54c1749c7492c_-_adeeni-design-interiors-eclectic-bedroom-xln

2.Dekorim

54c1749ecf907_-_timothy-whealon-inc-interiors-xln

3.Mbështetëse përvec jastëkut

54c1749d2aac9_-_lindsey-coral-harper-interior-design-interiors-xln

4.Një vend ku të ulesh(jo krevat)

54c1749e6109b_-_robert-passal-interior-architectural-design-interiors-xln

5.Një koleksion të gjërave që doni

54c1749ce2d38_-_kelly-sutton-design-interiors-eclectic-bedroom-xln

6.Abazhur

54c1749d647ad_-_lisa-gutow-design-interiors-eclectic-bedroom-xln

7.Një dyshek të përsosur

54c1749daa4ec_-_mattress

8. Fotografi – jo të familjes – dhe piktura

54c1749e93c3c_-_ryan-white-designs-interiors-xln

9. Dramë!

54c1749f109de_-_rating-and-design-interiors-modern-transitional-bedroom-xln

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤