Gigi Hadid shpallet modelja e vitit

View Gallery
14 Photos
Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
Celebrity Sightings In New York City - December 08, 2015

NEW YORK, NY - DECEMBER 08: Gigi Hadid seen on the streets of Manhattan on December 8, 2015 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images)

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
500_gigi_hadid_butterfly2_496562196

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
2015 Victoria's Secret Fashion Show - Instant View

NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Model Gigi Hadid from California walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
3154d22000000578-3452276-image-m-10_1455814782824

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
Costume Institute Gala Benefit celebrating China: Through the Looking Glass, Metropolitan Museum of Art, New York, America - 04 May 2015

Mandatory Credit: Photo by Julian Mackler/BFA.com/REX Shutterstock (4745440bd) Gigi Hadid Costume Institute Gala Benefit celebrating China: Through the Looking Glass, Metropolitan Museum of Art, New York, America - 04 May 2015

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
gigi-hadid-1

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
gigi-hadid

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
gigi-hadid-kendall-jenner-victoria-secret-fashion-show

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
gigi-hadid-suffers-wardrobe-malfunction-at-victoria-s-secret-fashion-show

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
Victoria's Secret Fashion Show, Runway, Grand Palais, Paris, France - 30 Nov 2016

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (7529865qx) Gigi Hadid on the catwalk Victoria's Secret Fashion Show, Runway, Grand Palais, Paris, France - 30 Nov 2016

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
hbz-maybelling-gigi-hadid-07

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
mgid-ao-image-mtv

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
rs_634x1024-161130123645-1024-2-gigi-hadid-victorias-secret-fashion-show-2016-113016

Gigi Hadid shpallet modelja e vitit
rs_1024x759-161130123406-1024-gigi-hadid-victorias-secret-fashion-show-2016-113016

Modelja amerikane, Gigi Hadid është shpallur modelja më e mirë e vitit, ndërsa stilisti britanik, Alexander McQueen është shpallur marka më e mirë britanike gjatë ndarjes së çmimeve të Modës për vitin 2016, shkruan Reuters.

Stilistët më të mirë të kësaj industrie, modele dhe adhurues kanë përballuar motin e ftohtë të dimrit në Londër për parakalimin e rregullt mbi qilimin e kuq, para “Royal Albert Hall” ku është mbajtur ceremonia.

21 vjeçarja, Hadid e ka mundur motrën e saj të vogël, Bella dhe modelet e tjera Kendall Jenner, Adwoa Aboah dhe Lineisy Montero në kategorinë e modeles më të mirë.

Alexander McQueen është shpallur marka më e mirë britanike, ndërsa Gucci e ka marrë çmimin për lider biznesi ndërkombëtar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤