Gigi Hadid më e bukur se kurrë…

View Gallery
27 Photos
Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
3df9b1a600000578-0-toned_drawing_attention_to_her_gorgeous_body_further_the_blonde_-m-128_14887191176641488731784

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
3df9b19300000578-0-image-a-126_14887190988361488731787

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
3df9b19700000578-0-top_model_gigi_hadid_looked_as_fierce_as_ever_on_saturday_as_she-a-127_14887191059131488731791

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
gigi

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-H-1

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-1

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-1

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
rs_634x1024-161130123645-1024-2-gigi-hadid-victorias-secret-fashion-show-2016-113016

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
gigi-hadid-suffers-wardrobe-malfunction-at-victoria-s-secret-fashion-show

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
rs_1024x759-161130123406-1024-gigi-hadid-victorias-secret-fashion-show-2016-113016

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
gigi-hadid

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
gigi-hadid-1

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Celebrity Sightings In New York City - December 08, 2015

NEW YORK, NY - DECEMBER 08: Gigi Hadid seen on the streets of Manhattan on December 8, 2015 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
gigi-hadid-naked-paris-vogue

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
1476894731_gigi51476901680

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (13)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (8)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (9)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (11)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (6)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (4)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (14)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (3)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (2)

Gigi Hadid më e bukur se kurrë…
Gigi-Hadid-iHeartRadio-Much-Music-Awards-2016 (12)

Ajo është një nga modelet më të kërkuara për momentin, e cila ka dalë në pistat e New York, Londër, Milano, dhe Paris Fashion këtë muaj.

Dhe Gigi Hadid ka dhënë sinjal se nuk e ka ndërmend të ndalet, kur zbuloj një fotoshoot tjetër mahnitës për fushatën Penshoppe’s SS17.

Bukuroshja 22 vjeqare ka treguar anën e saj të bukur, duke hedhur flokët e saj të bukur në një anë.

Po ju percjellim disable nga fotot me te bukura…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤