Gëzuar festat nga Hailey Baldwin

Ja ka dalë mbanë që të çajë në industrinë e vështirë të modës dhe së fundmi tregoi se çdo gjë e ka merituar.

Hailey Baldwin 1

Picture 1 of 7

Një set i nxehtë fotografik për revistën “Wonderland” është dhurata festive e Hailey Baldwin për të gjithë fansat e saj.

21-vjeçarja tregon linjat e veta për aparatin e fotografit Christian Oita.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤