Gërshetat rikthehen në modë

Përgjatë historisë, gërshetat kanë qenë pjesë e shumë kulturave e të cilat po përdoren jashtëzakonisht shumë edhe sot.

 

Gërsheta 1

Picture 1 of 4

Gërshetat kanë qenë pjesë e popujve të ndryshme dhe kanë qenë të përhapura në Afrikë, Azi, Amerikë dhe Evropë, me qëllim kryesor mbajtjen e flokëve sa më pastër, për shkak se në të kaluarën nuk ka pasur kushte të mjaftueshme të pastrimit rregullisht te tyre.

Sot ato përdoren për të mbajtur flokët pastër, për të mos penguar gjatë procesit të punës, por qëllimi kryesor që përdoren tash është sepse janë shumë trend.

Gërshetat janë zgjedhja ideale, qoftë për evente të ndryshme, për mbrëmje, madje edhe për martesë, duke ju përshtatur secilës gjatësi apo formë të flokëve.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤