Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin

View Gallery
8 Photos
Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 5

Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 1

Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 2

Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 3

Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 6

Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 7

Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 8

Gentiana Beqa, medalje argjendi, Kampionati Botëror i Fitness, Pekin
Gentiana Beqa 9

Sportistja shqiptare Gentiana Beqa, triumfoi në finalen e Kampionatit Botëror të Fitness-it në Ligën Profesionale për femra “IFBB Elite Pro World Championship, në Pekin.

Ajo mori medaljen e argjendë me pikë të barabarta me vendin e parë, në kategorinë Wellnes Fitness brazilianen Angela Borges, duke vazhduar sukseset e saj për herë të pestë rradhazi.

Më herët ajo është shpallur Kampione Bote si përfaqësuese e Kosovës, por dëshira e saj e zjarrtë ishte, që në Kinë të debutonte me ngjyrat kuq e zi, meqenëse para disa muajsh ka fituar shtetësinë si qytetare shqiptare.

Në botërorin e rradhës që do të zhvillohet në muajin Maj 2019 do të vazhdojë pregatitjet me stërvitje më speciale nga nga dy trajnerët e saj, Asdren Ahmeti dhe Elvin Beqa, për të qenë pretendente e sigurtë e Medaljes së Artë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤