Genta seksi në setin fotografik prej plazhit

Genta Ismajli ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë projekt të ri muzikor.

Por, kjo nuk do të thotë që këngëtarja nuk ka angazhime koncertale anembanë trojeve shqiptare dhe në diasporë.

Genta Ismajli 1

Picture 1 of 5

Por, së fundi këngëtarja ka zgjedhur të pushoj në plazh para se të nis një turne.

Së fundi, ajo ka sjellë disa imazhe të shkëputura nga sesioni i fotove profesionale të realizuara në plazh.

Këngëtarja po shijon rrezet e diellit të plazheve fantastike të Miamit të SHBA-ve.

Ndryshe, këngëtarja ka paralajmëruar edhe projekte të reja muzikore gjatë këtij viti.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤