Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar

View Gallery
18 Photos
Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 1

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 2

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 3

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 4

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 5

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 6

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 7

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe 8

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe-rexha-2017

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
bebe_rexha

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe-Rexha

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
bebe

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe-1

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
Bebe-Rexha-1

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
LAS-VEGAS-NV-MAY-21-Singer-Bebe-Rexha-attends-the-2017-Billboard-Music-Awards-at-T-Mobile-Arena-on-May-21-2017-in-Las-Vegas-Nevada.-Photo-by-John-ShearerGetty-Images

Source: LAS-VEGAS-NV-MAY-21-Singer-Bebe-Rexha-attends-the-2017-Billboard-Music-Awards-at-T-Mobile-Arena-on-May-21-2017-in-Las-Vegas-Nevada.-Photo-by-John-ShearerGetty-Images
Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
auto_bebe-1_1481341601-79927501481354827

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
bebe-rexha-2016-american-music-awards-in-los-angeles-1_thumbnail

Futbollisti i dërgon mesazhe flirtuese, Bebe Rexha e nxjerr zbuluar
bebe-rexha-has-written-some-of-pops-biggest-hits-but-shes-still-learning-to-love-the-spotlight-body-image-1462938531

Bebe Rexha është një nga këngëtaret me origjinë shqiptare që po korr një sukses të jashtëzakonshëm.

Me anë të disa fotove të postuara në ‘Instagram’, Bebeb ka zbuluar mesazhet flirtuese që i ka dërguar një futbollist i njohur, por pa zbuluar emrin e tij.

Këngëtarja ka shpjeguar se djali në fjalë i shkruan vazhdimisht edhe pse ka familjen e tij dhe kjo nuk është aspak e drejtë.

“E keni parasysh atë lloj djali që hyn dhe del nga jeta jote vazhdimisht. Ata janë tradhtarë dhe humbje kohe”,-shkruan Bebe Rexha.

Në njëri prej mesazheve 29-vjeçarja i kujton se është i martuar dhe baba i tre fëmijëve. “Zhduku nga jeta ime dhe më lër të qetë”,-i shkruan ajo në vazhdimësi.

Këngëtarja e vërtetoi edhe njëherë se nuk bën kompromise, sidomos në raste si ky që ka publikuar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤