Fustani i Mbretëreshës Rania është i bukur, por çanta e saj….

Mbretëresha Rania eshte gjithmone kaq e adhurueshme!

Ajo gjithmone shfaqet me ate buzeqeshjen e saj plot drite dhe veshjet elegante.

Ajo shkelqei dhe nuk fshehu mbrapa, kur është fjala për stilin e saj, edhe kohe me pare, gjatë vizitës së Belgjikës.

Ajo u shfaq me një veshje që me të vërtetë i bëri zemrat tona të valëviten.

Ndalesa në një dyqan çokollate me Mbretëreshën Matilda, Rania tronditi me një fustan të zi dhe të bardhë, të cilën ajo e kombinoi me një ngjyrë të gjallë, çantë të kuqe e Louis Vuitton.

Por njelloj ka shkelqyer gjithmone.

Shikoni fotot qe ta besonit!

Queen-Rania-Red-Louis-Vuitton-Bag

Queen-Rania-Visited-Chocolate-Shop-Queen-Mathilde-Wearing-Patterned-Dress

Another-Great-Choice-From-Queen-Rania

Added-Pop-Color-Her-Neutral-Look-Which-She-Topped-Off-Striped-Coat-Earlier-Day

Bag-Similar-Queen-Rania

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤