Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje

View Gallery
8 Photos
Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef0a6e300000578-4379198-image-a-35_14913293406481491371571

Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef0a07f00000578-4379198-image-a-15_14913290473031491371574

Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef0a72c00000578-4379198-image-m-58_14913299070761491371579

Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef0a53600000578-4379198-image-a-31_14913292954031491371583

Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef0b36e00000578-4379198-image-m-62_14913302500411491371588

Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef1d91d00000578-4379198-image-a-40_14913407737881491371590

Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef1db6900000578-4379198-image-a-29_14913405615021491371594

Fustani i kuq i Dukeshës tërhoqi shumë vëmendje
3ef09ebf00000578-4379198-image-m-14_14913290374551491371597

Dukesha e Kembrixhit u bashkua me një mori t ëyjeve në natën muzikore në Londër.

Kate 35 vjeqare u paraqit në rolin e saj mbretëror me një fustan ngjyrë të kuqe dhe këpucë të ngjashme.

Dukesha ka mahnitur të gjithë me paraqitjen e saj, flokët e saj lënë lirshëm dhe një palë vathë nga Kate Spade.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤