Fustani i ëndërrave që çdo vajzë do të donte!

Çdo vajzë ëndrron një veshje të dasmës, apo evente te tjera, veshje që do të zbulojë personalitetin e saj.

Një fustan princeshe, të denjë si në përrallë dhe me detaje të panumërta.

Nëse jeni duke kërkuar dëshpërimisht për fustanin e përsosur, këtu janë disa nga të preferuarat tona nga designers ndërkombëtarë!

01-Bella-by-Catherine-Wedding-2

02-Arale-www.arale-id.com-0416-dress

03-Ballerina-by-Verita

04-Clara-Wedding-Eileen-Couture

05-CH-Wedding

06-Etiquette-etiquetteindonesia-photo-by-Karina-Yasmine-Photography-dress

07-no9weddingdress

08-Fioretti

09-Stella-de-libero02162dress

10-Bonheur-Sposa-www.jh045.com_

11-Monguae-Ginza-Couture

12-CH-Wedding2-1

13-Alessa-Bridal

14-Bella-by-Catherine-Wedding-1

15-Hardy-Amies-London

16-Tyche-Dress-www.tychedress.com_

17-No9-Wedding-2

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤