Fustanet më romantike për stinën e verës

Diana Viljevac ka dizajnuar fustane femrash me motive romantike duke iu përshtatur kërkesës së femrave për modele trendi me dizajne komerciale. Duke i qëndruar besnike stilit të saj të modës, çdo koleksion i bërë me motive të preferuara romantike, interpretohet në një mënyrë të re.

Fustan 1

Picture 1 of 5

Koleksioni përfaqëson motive vizuale intriguese, ka arritur të sjellë edhe një dozë të misticizmit dhe dramës duke u frymëzuar në forma dhe struktura të reja.

Kësaj here përzgjedhja e ngjyrës nga dizajnerja ndryshon paksa nga koleksionet paraprake, dominon një shumëllojshmëri ngjyrash duke filluar nga e verdha, e kuqja, roza dhe ngjyrat pastel. Të gjitha këto modele përmbajnë pëlhura të theksuara dhe të tejdukshme, si dantella dhe mikrofibër.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤