Fuqia e Photoshop-it

Photoshop mund të bëjë gjithçka të mundur pasi ajo ka aftësinë për të transformuar çdo foto dhe për ta përshtatuar ashtu siç e duam ne.

Këto janë disa nga fotot të cilat na vërtetojnë fuqinë e Photoshop. Imazhet duken të mrekullueshme por nëse do të shikojmë fotot e vërteta nuk do të thonim të njëjtën gjë

Photoshop 1

Picture 1 of 13

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤