Frizura e re e Kate Middletonit: E ka rinuar dhe zbukuruar drastikisht!

Gjykuar sipas gjendjes shpirtërore të saj të gëzueshme, ky ndryshim gjithsesi i përshtatet damës së famshme.

Kate Middleton 1

Picture 1 of 2

Dukesha e Cambridge, Kate Middleton në Britaninë e Madhe gëzon famën e ikonës së modës, stilin e rafinuar të së cilës dëshirojnë ta kopjojnë shumë femra nga e gjithë bota.

Gjithmonë e sjellshme, elegante dhe shumë e bukur, Kate çdoherë ngazëllen me kombinimet e veshjeve, mirëpo ajo që gjithmonë i kemi bërë vërejtje është që aspak nuk kishte frizurë kreative.

Përfundimisht, pas disa vjetëve, dukesha e bukur ka vendosur që ta ndryshojë atë.

Flokët e gjatë deri nga mesi i shpinës i ka shkurtuar në pazh deri në supe, i ka stilizuar balluket dhe me fustan të hareshëm të bardhë me pika të zeza dhe buzëqeshje të këndshme në fytyrë ka prezantuar frizurën e re në hapjen e Wimbledonit.

Fotografët me kënaqësi i kanë drejtuar objektivët e tyre drejt saj, mirëpo gjykuar sipas paraqitjes së gëzueshme, ky ndryshim gjithsesi i përshtatet damës së famshme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤