Fotot që ‘tronditen’ botën. VIP-et që hoqen të gjitha dhe i nxorrën të gjitha…thjesht për famë

VIP-at dihet se duan vëmendje dhe në momentin kur mediat apo fansat duket se nuk i kushtojnë vëmendje, ata dinë sitë reagojnë.

1-1

Picture 1 of 28

Ata heqin rrobat dhe dalin nudo.

Fotot e tyre menjëhere hidhen në rrjet dhe pastaj ‘boom’ klikimesh dhe intervistash.

Këto janë disa foto që skandalizuan botën ku VIP-at i treguan të gjitha.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤