Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía

View Gallery
51 Photos
Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2006

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2007-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-2007

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2007

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2008-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2008-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2008

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2009

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010-4

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2010

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2011-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2011-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2011

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2012

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2013-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2013

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-4

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014-5

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2014

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-4

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2015-christmas-card

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-1

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-2

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-3

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-4

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016-5

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2016

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofi-2017

Fotot më të bukura të Princeshave të Spanjës, Leonor dhe Infanta Sofía
princess-leonor-infanta-sofia-spain-through-years

Duket sikur ndodhi dje, kur Mbreti Felipe VI dhe Mbretëresha Letizia e Spanjës njoftuan për lindjen e vajzës së tyre të parë, kështu që është e pabesueshme të thuash se ndodhi 11 vjet më parë lindja e Princeshës Leonor, trashëgimtares së fronit. Që nga dita e lindjes, mbretëresha e vogël paraqitej tepër e ëmbël në foto (dhe me veshje të adhurueshme).

Më pas, në vitin 2007, lindi motra e saj, Infanta Sofía, dhe kështu filluan në një kohë të përputhnin veshjet, kordelet e flokëve, etj.

Në galerinë e mësipërme ju paraqesim fotot më të mira të dy Princeshave ndër vite…

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤