Fotot më “hot” të VIP-ave gjatë kësaj jave Marsi.

Rihanna është parë e gjitha në të gjelbër në qytetin e New York, më 28 Mars, 2016.

rihanna-out-in-nyc-march-28-pm-pic1

Kylie Jenner është parë në një studio në Van Nuys më 28 Mars, 2016.

kylie-jenner-am-pm-ffn

Rihanna në NYC përpara koncertit të saj më 27 Mars, 2016

rihanna-easter-sweats-2016-spl

Rebecca Romijn dhe bashkëshorti i saj Jerry O’Connell festojnë Pashkët në një ditë të bukur pranvere në Los Angeles.

chloe-pm-pics

Rrokstari Steven Tyler festoi ditëlindjen e tij me familjen dhe miqtë larg gjatë kësaj fundjave të Pashkëve, në Orlando.

steven-tyler-airbnb-pm-pics

Jaime Pressly së bashku me djalin e saj dhe të dashurin Dezi Hamzi Hijazi dhe mbesat e tyre kanë shpenzuar fundjavën e Pashkëve në Hard Rock Hotel, në San Diego. Aktorja u largua nga LA për një udhëtim të shpejtë dhe shkuan në jug për të festuar fundjavën me familjen e saj. Ishte veshur rastësisht me xhinse të grisura dhe bluzë me mëngë të shkurtra.

619035349_jh_9417_bc6583d949f6ce969ceecf4e4f672441

619035349_jh_9395_7011a801bb6bc150a57ef10af9a54f6d

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤