Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri

View Gallery
19 Photos
Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 1

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 2

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 3

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 4

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 5

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 6

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 7

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 8

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-0

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-1

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-2

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-3

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-4

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-5

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-6

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-7

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-8

Fotot e jashtëzakonshme që janë shkrepur këtë vit në Shqipëri
Shqipëri 9-9

Shqiptarë dhe të huaj kanë prezantuar fotot me të veçanta nga udhëtimet e tyre në Shqipëri.

“Colors of Albania” është një projekt i mbështetur nga Ministria e Jashtme dhe që synon të sjellë Shqipërinë tek të huajt përmes fotove më të bukura.

Fotot që paraqesim më poshtë janë cilësuar si më të mirat për vitin 2017. Një pjesë e tyre janë realizuar në alpet e Shqipërisë dhe në bregdet. Por nuk mungojnë edhe fotot artistike që tregojnë disa nga pamjet me të bukura që ofron vendi ynë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤