Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra

View Gallery
14 Photos
Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 1

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 2

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 3

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 4

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 5

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 6

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 7

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 8

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 9

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 10

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 11

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 12

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 13

Foto të rralla: Fitorja mbi nazistët vjen me ngjyra
Fitore 14

Këto imazhe të rralla vijnë tashmë me ngjyra për të përkujtuar 73-vjetorin e fitores mbi nazizmin.

Kudo, nga Rusia, në Britani e Francë shihen skenat e gëzimit dhe të lehtësimit pas atij tmerri të kaluar.

Fotot janë kolorizuar nga Royston Leonard.

55-vjeçari nga Uellsi thotë se ka shpenzuar deri në katër orë për çdo foto.

Dorëzimi pa kushte i gjermanëve u miratua më 7 maj 1945.

Një ditë më pas, të gjithë forcat gjermane u urdhëruan të ndërpresin operacionet.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤