Foto spektakolare nga ‘Feta e patates’, po ju do guxonit të ngjiteshit aty?

Ky vend quhet “Shkëmbi Feta e Patates” dhe është ngjitja më unike në botë, për turistët të cilët kanë guximin të qëndrojnë në skaj të këtij shkëmbi shumë të hollë, për të bërë foto.

Vendi ndodhet afër San Diegos në SHBA, dhe turistë nga gjithë Amerika dhe bota e vizitojnë këtë vend të veçantë vetëm për të bërë këto foto spektakolare.

‘Feta e patates’ 1

Picture 1 of 4

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤