Foto nga ceremonia e dasmës mbretërore

View Gallery
5 Photos
Foto nga ceremonia e dasmës mbretërore
1

Foto nga ceremonia e dasmës mbretërore
2

Foto nga ceremonia e dasmës mbretërore
3

Foto nga ceremonia e dasmës mbretërore
4

Foto nga ceremonia e dasmës mbretërore
5

Para pak minutash Princ Leka dhe Elia Zaharia janë shpallur zyrtarisht burrë e grua. Çifti u celebrua nga i pari i qytetit, kryebashkiaku Erion Veliaj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤