Foshnja që bën milionat pa u munduar fare

Harlen Bodhi White, me faqe topolake, sy blu dhe buzëqeshje engjëllore, është kthyer në fenomen në internet.

2-0

Picture 1 of 9

Ai ka më rreth 186 000 ndjekës në Instagram, më shumë se Harper Beckham (86,000), vajza pesë vjeçare e Beyonce, Blue Ivy (97,000) apo edhe se vajza tre-vejçare e Kim Kardashian North West (180,000).
Pas fotografive shumë të pëlqyera, për beben nuk kanë munguar ofertat nga markat e veshjeve, sajtet e internetit dhe kompanitë e reklamave. Ofertat i kanë kaluar edhe 1 milionë dollarët, e paimagjinueshme për një bebe që ende nuk ka mësuar të flasë.

Nëna e Harlen, Chelsea White, e cila ka qenë modele por tashmë punon si fotografe profesioniste, është shumë e kënaqur me interesin e shfaqur ndaj fëmijës së saj.

Ekspertët thonë se Harlen mund të bëhet bebja e parë në botë që fiton një milionë dollarë. Ngelet për t’u parë se cilat oferta do të pranojë familja e tij.

Ai që tani po u mundëson udhëtime dhe qëndrime në hotele shumë të shtrenjta familjes së tij.

Harlen po gjeneron të ardhura gjithandej, duke nisur që nga numri i madh i lajkave në “Instagram”, klikimet tek videot e tij dhe nga menaxhimi i imazhit.

Jo keq për një iniciativë që e ëma e nisi për kënaqësi, por u kthye në “makineri” parash.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤