Floriana Garo në formë pas lindjes, sërish një super Miss

View Gallery
6 Photos
Floriana Garo në formë pas lindjes, sërish një super Miss
Floriana 1

Floriana Garo në formë pas lindjes, sërish një super Miss
Floriana 2

Floriana Garo në formë pas lindjes, sërish një super Miss
floriana

Floriana Garo në formë pas lindjes, sërish një super Miss
floriana

Floriana Garo në formë pas lindjes, sërish një super Miss
floriana-garo-ibna22-768x5121510072370

Floriana Garo në formë pas lindjes, sërish një super Miss
Floriana-Garo-1

Moderatorja e njohur dhe ish Miss-i shqiptare ka befasuar me pamjen e saj.

Floriana Garo tashmë gjendet në Gjeneve prej kohësh.

Ajo ka sjellë në jetë vajzën e parë, Adian.

Më pak se dy muaj dhe Floriana nuk ka asnjë kilogram të mbetur nga lindja.

Një nga vajzat më të bukura shqiptare është shfaqur gjithmonë klasike dhe po jeton në maksimum ditët e saj në Gjenevë me familjen e saj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤