Floktarët botërorë këshillojnë: Kjo frizurë është hit absolut dhe nuk do të gaboni nëse e provoni!

Flokë të shkurtra dhe të guximshme përfundimisht janë bërë IN 2017!

1

Picture 1 of 3

Nëse provoni të lëshoni flokët tuaj, apo trendët aktualë ju tërheqin lehtë vëmendjen, ky tekst nuk do t’ju ndihmojë edhe aq shumë, sepse flokët e shkurtër sërish po bëhen të popullarizuara.

“Lob i shprishur” shumë shpejt ka pushtuar Hollywoodin, si edhe shumë yje – nga Nina Dobrev deri te Demi Lovato dhe Kendall Jenner, mirëpo njëherësh është bërë edhe frizura më e popullarizuar në Instagram.

Pyesni se cilat janë përparësitë e këtij stili specifik?

U përshtatet bukur të gjitha formave të fytyrave, është shumë e thjeshtë të mirëmbahet, por edhe të stilizohet.

Magjia qëndron aty që ajo fare nuk duhet të jetë e përsosur, përkundrazi – sa më e çrregullt – aq më mirë!

Duket noshalante dhe e përsosur për ditët e ardhshme pranverore, andaj është e vështirë t’i rezistoni.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤