Flokët e shkurtra, trendi i 2017-ës

Flokët e shkurtra janë modeli më i kërkuar për këtë vit.

 

1

Picture 1 of 7

Pa dyshim që janë më të lehta për t’u kujdesur për to dhe keni një dukje elegante, e kjo ju bën që të realizoni një stilim të tillë flokësh.

Nëse prej kohësh jeni në kërkim të një ndryshimi, përse mos të jetë ky momenti!

Ju sjellim disa fotografi për t’ju frymëzuar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤