Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…

View Gallery
11 Photos
Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 10

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
Eleni me shqiponje 1

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 9

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 8

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 6

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 4

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 3

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 2

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
eleni foureira 1

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
Eleni Foureira

Flet Eleni Foureira: Shqipëria nuk më dha 12 pikë sepse…
Eleni 2

Përfaqësuesja e Qipros në Eurovision, Eleni Foureira u kthye mbrëmë në Athinë, ku në aeroport u prit nga shumë fansa.

Gazetarët që ishin të stacionuar aty, e pyetën edhe për faktin se si ka mundësi që Shqipëria, vendi i saj i origjinës, nuk i dha 12 pikë të plota, por 10.

“Më dha 10 pikë. Ishim 3 shqiptarë në Eurovision. Këto pikë duhet të ndaheshin. Njëri do të marrë 10, tjetri 12 pikë.

Dhe i falenderoj me shpirt për pikët që më dhanë. Kur pashë 10 pikë u gëzova shumë”, u përgjigj Eleni Foureira.

Këngëtarja me origjinë shqiptare zuri vendin e dytë në Eurovision si përfaqësuese e Qipros me këngën e titulluar “Fuego”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤