Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…

View Gallery
11 Photos
Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 9

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 8

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 7

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 6

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 5

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 4

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 2

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara 1

Fiton 42.5 milion dollarë në vit, njihuni me aktoren më të paguar…
Sofia Vergara

Aktorja e “Modern Family”, Sofia Vergara është aktorja më e paguar në shfaqjet amerikane. Ajo fiton 16 milionë dollarë më shumë se rivali i saj, Jim Parsons.

Sipas Forbes, gjatë këtij viti Sofia ka fituar 42.5 milionë dollarë, ndërsa Jim ka arritur të marrë vetëm 26.5 milionë dollarë.

Gjithsesi, meshkujt vazhdojnë të jenë më të paguar se femrat.

“Modern Family” dhe “Big Bang Theory” janë shfaqjet televizive më të shikuara në Amerikë.

Pas Sofias, pesë aktorët më të paguar televizivë janë pjesë e shfaqjes Big Bang Theory.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤