Festa e Halloween, ja si janë veshur VIP-at shqiptarë

Çdo vit e më shumë 31 tetori është kthyer në një festë simbolike edhe në vendin tonë. Jo vetëm nëpër club-et e natës në kryeqytet, por edhe në evente të tjera artistike, maskat janë simboli që e gjen dendur te të gjithë.

VIP 1

Picture 1 of 8

Jo më pak kjo gjë prek edhe personazhet VIP, të cilët gjithashtu i kushtojnë mjaft kujdes festës së HalloWeenit. Shumë prej këngëtareve të njohura të skenës shqiptare vendosën që për festën e “vdekurve” të ‘HalloWeenit’ të maskohen në mënyrë mjaft të veçantë.

Këtë vit, ndryshe nga vitet e tjera, pjesë e lojës janë bërë edhe fëmijët e personazheve të njohur. Shikoni këto foto dhe zgjidhni kostumin tuaj të preferuar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤