Festa e ditëlindjes së Mbretëreshës përfundon me parti në rrugë

acc3d26ab420951d9b0f6a706700ac36

Makina që kaloi ishte pjesa më interesante e partit në qendër, në rrugën që çon në Buckingham Palace. Pikniku ishtë finalja e madhe e një fundjave e ngjarjeve zyrtare që shënoi ditëlindjen e 90 të Mbretëreshës.

Duke qenë se në Britani, ra shi, asnjë nuk ndaloi së prituri për të që të dalë nga pallati.

Ajo nuk i zhgënjeu ata. Duke folur nga zemra, ajo i falënderoi ata për mbështetjen dhe inkurajimin e tyre.

Para mbërritjes së mbretëreshës, anëtarët e familjes mbretërore, Prince William, bashkëshortja e tij Kate, dhe Princi Harry shtrënguan duart. Mbretëresha preku majat e kokat të fëmijëve dhe e gjeti veten të përshtatur në selfies të panumërta.

39491ef4b443961d9b0f6a706700ada11c0f364fb422951d9b0f6a706700f1a3075b0d9ab3d1941d9b0f6a706700b95b49c2faf6b3e1941d9b0f6a706700d90b46d6961b-f524-4acf-a616-66e29adf9b29_r-tB3VVxWZm-jCCNB3XuRJfze9SQZfih6lKssiRz-EP316832c1b3d9941d9b0f6a70670077ca8adf8bf1b428951d9b0f6a706700a4d0b3fcca7cb3e9941d9b0f6a706700430ecc8c0459b3c5941d9b0f6a706700db2aa8c87deab3cf941d9b0f6a70670008b9d8200b2db3d6941d9b0f6a70670061b9eton-high-streets-tribute-queen-20160610-160409-47593308268b423951d9b0f6a70670066d3queens-90th-birthday-celebrations-20160609-230228-820f7e11200b42c961d9b0f6a7067004a89fc14c8fab429951d9b0f6a7067000ba0

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤