Feng shui kundër energjisë negative: Çfarë e pengon rrjedhën e energjisë në dhomën e gjumit

Siguroni rrjedhje të lirë të energjisë pozitive në dhomën e gjumit.

Për të siguruar në shtëpi rrjedhë të lirë të energjisë së mirë dhe për t’u mbrojtur nga negativitetet, këto gjëra duhet t’i nxirrni sa më parë nga dhoma e gjumit.

Ekspertët e Feng shuit theksojnë që pasqyra dhe pikturat përballë dhe mbi krevat krijojnë në shtëpi konflikte dhe negativitete ndërmjetpartnerëve.

Pikturat varni nga ana e majtë dhe e djathtë e krevatit, mirëpo shmangni ato në të cilat janë pikturuar uji apo anijet.

Sipas këshillave Feng shui në pikturat e dhomës së gjumit gjithmonë duhet të jenë kafshë apo njerëz çift, ndërsa për dashuri të lumtur zbukuroni dhomën me orkide.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤