Fendi, sfilatë brenda shatërvanit  të  Trevit

Fendi-Fontana-di-Trevi-0006_oggetto_editoriale_720x600Është një nga sfilatat më spektakolare të historisë së modës: Fendi sfilon brenda Fontana di Trevi. Për të kremtuar  përvjetorin e  90 –të, Fendi forcon lidhjen me Romën duke sfiluar mbi ujë në shatërvanin më të famshëm të botës

 

Një prej sfilatave më spektakolare të historisë ( së modës): ajo e Fendit në Shatërvanin e Trevit  ishte padyshim një nga spektaklet e modës më të paharrueshëm të viteve të fundit,  në gjendje të rivalizojë me një tjetër sfilatë super skenografik – gjithnjë e të njëjtit maison të dy FF-ve  në Murin e Madh Kinez disa vite më parë. Por të sfilosh më shumë sesa  ‘në’ por  ‘brenda’ Shatërvanit të Trevit ( krejtësisht i ristrukturuar edhe falë angazhimit të madh ekonomik të markës) është ndoshta edhe më magjik dhe ëndërrues. Në një spektakël me kujtesë feliniane , gati onirike, si efekti ku dukej se modelet ecnin vërtet mbi ujë. Fontana di Trevi, simbol i Romës ka qenë në fakt skenari ideal për sfilatën e Fendit, Legjenda dhe Përralla; uji dhe lojërat e tij me dritat, bazohen me ritmin e pasarelës duke i dhënë jetë një atmosfere magjike me të cilin Fendi ka kremtuar bashkë me Karl Lagerfeld-in dhe Silvia Venturini Fendi dhe shumë të ftuar ndërkombëtarë nga e gjithë bota, 90 vitet e sukseseve të arritura në të gjithë botën, falë pasionit konstant  për cilësinë, eksperimentimin dhe kërkimin e vazhdueshëm.

Marrë nga Elle.it

Fendi-Fontana-di-Trevi-0014_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0012_oggetto_editoriale_720x600Fendi-Fontana-di-Trevi-0011_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0010_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0009_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0008_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0007_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0003_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0000_oggetto_editoriale_720x600

Fendi-Fontana-di-Trevi-0002_oggetto_editoriale_720x600

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤