Fansi i kërkon ndihmë Anxhela Peristerit, këngëtarja surprizon me përgjigjen….

Anxhela Peristeri është një nga vokalet më të mirë të skenës shqiptare.

Prej shumë kohësh Anxhela është aktive në jetën e natës në kryeqytet me interpretimet e saj ‘live’ si dhe pjesëmarrjen në shumë festivale.

Duket se këngëtarja nuk i ka marrëdhëniet e mira me rrjetet sociale, por pavarësisht kësaj ka provuar të realizojë një komunikim ‘live’ me fansat e saj.

Njëri prej tyre i ka kërkuar ndihmë Anxhelës, e cila është treguar shumë e gatshme për ta mbështetur.

“Kam përgatitur tre këngë dhe do të doja t’i dëgjoje”- i ka thënë fansi këngëtares e cila është treguar e gatshme t’i dëgjojë.

“Mi nis në inbox se ndoshta ke talent”- i tha Anxhela.

Në qoftë se djali në fjalë një ditë do bëhet dikush në muzikë, kjo do të jetë falë mbështetjes së Anxhela Peristerit.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤