Familja mbretërore e Spanjës; Të bukur dhe të kombinuar

8-57

Të bukur dhe kaq të kombinuar.Kjo është familja mbretërore e Spanjës.

 Mbreti Felipe VI, e shoqja e tij elegante, Letizia dhe dy vajzat, Sofia dhe Leonor po pushojnë në Majorka.

 Ata kalojnë tradicionalisht një muaj tek vila e tyre në Palma.

3-62

1-60

12-41

2-62

14-22

15-20

13-27

16-19

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤